Strakke Anthracite Badkamer – Volledige Renovatie

Deze badkamerrenovatie in Oud-Zuilen (Utrecht) is een badkamerrenovatie waar wij als De Badkamervakman erg trots op zijn. Het strakke, moderne interieur van deze Badkamers geeft een luxueuze uitstraling en de extreem grote inloopdouche – wel 160 cm lang – biedt de mogelijkheid om met z’n tweeën van het warme water uit de plafond-gemonteerde regendouche te genieten.

 Badkamer Ontwerpen

Naast de regendouche is er ook gekozen om een handdouche te monteren op 1.80m hoogte. Deze handdouche is met dezelfde knoppen te bedienen als de regendouche, maar kunnen afzonderlijk van elkaar bedient worden. De douche wordt afgeschermd met twee glazen panelen waarvan het grootste paneel wordt ondersteund door een stabilisatiestang waardoor het glas niet kan meegeven.

 Er is gekozen voor grote 60×60 tegels in antraciet, in combinatie met een strak gestuct plafond en wanden met tegelplint. Dit geeft het geheel en strakke, moderne look die ook weer wordt ondersteund door bijvoorbeeld de kranen van de wastafel. Deze speciale kranen zonder hendel veranderen de temperatuur van je water door te draaien aan de body van de kraan.

 En kijk ook eens goed naar de spiegel, wat een mooi staaltje maatwerk is. De spiegel heeft speciale op maat gemaakte afmetingen en heeft de lichtbalk in de spiegel verborgen. Hiervoor hebben we de lichtbak in de muur gefreesd, een deel van de spiegel gezandstaald, en vervolgens de spiegel direct op de muur gemonteerd. Al met al, een bijzonder secuur en arbeidsintensief werk waar veel badkamerspecialisten hun neus voor ophalen – en waar wij extra trots op zijn.

 De whirlpool heeft inbouwkranen op de rand van het bad en het is mogelijk een favoriete TV-show te kijken tijdens het badderen door de inbouw Complete Badkamers tv. Interessant weetje is dat het bad “zwevend” gemonteerd is, wat zoveel betekent als dat je onder het bad nog 5 cm ruimte hebt en extra hoog kunt instappen; fijn voor lange mensen!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s