Grote badkamer verbouwing in Alphen a/d Rijn

Deze oude en donkere badkamer in Alphen aan den Rijn heeft Badkamervakman mogen verbouwen naar een luxe badkamer met chique uitstraling. Het sloopwerk van deze badkamer was een behoorlijke klus. Uiteindelijk is er uit dezebadkamer wel 10 m2 afval gekomen en in containers gestort en vervolgens ongeveer 2000 kilo aan bouwmateriaal weer in gegaan. Werkelijk álles is er dus uit gehaald en wederom ingebouwd: nieuwe isolatie, nieuwe vloer (1000 kilo beton), en natuurlijk een warm-water vloerverwarming.

Badkamer Renovatie

Maar het resultaat mag er dan natuurlijk wel zijn. In de grote badkamer 4.80 x 2.70m zijn grote bruinkleurige tegels gelegd van 60×60 en er is gekozen om dezelfde tegels te leggen op vloer én muur, waardoor de voegen mooi overlopen. Dit alles zorgt voor een rustig en strakke basis, waardoor bijvoorbeeld de design radiator in de vorm van een S goed op uitkomt. Deze speciale verwarming houdt de handdoeken en washandjes altijd lekker warm en oogt bijzonder stijlvol.

Het massief Eiken badkamermeubel dat gekozen is voor deze luxe Badkamer is vervaardigd uit Franse Eik, en bepaalt sterk de sfeer van deze prachtige badkamer. Het is afkomstig uit België, van de firma F&F en is afgewerkt met een kwalitatief hoogwaardige olie, waardoor het meubel bijzonder onderhoudsvriendelijk is. De twee porseleinen kommen vormen een modern contrast met de Franse Eik, en combineren mooi bij het strakke witte Villeroy & Boch Squaro bad.

Badkamer Inspiratie

Tot slot maakt de bijpassende spiegel en verlichting in de vorm van warm-kleurige halogeen spotjes het geheel af en ontstaat er die luxueuze badkamer waar onze klant in Alphen aan den Rijn naar op zoek was.

NB: Heel mooi vinden wij het bijpassende stofwerk dat de klant na onze werkzaamheden heeft gekozen – handdoeken, kleedjes en washandjes. Deze complementen goed met het gekozen bruin-palet van de badkamer en doet onze verbouwing eer aan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s