Badkamer Houten – Giquadro natuurstenen wastafel

In 2010 heeft deBadkamerVakman een badkamer in Houten uit de jaren ‘90 verbouwd tot een prachtige badkamer van deze tijd.

Opvallende elementen in deze badkamer zijn de natuurstenen wastafel, de antraciete design radiator, een ruime inloopdouche met daarentegen een onopvallende witte hoge inbouwkast.

badkamer-houten-45369

De aandacht van deze badkamer in Houten wordt meteen getrokken naar de a-symetrische Giquadro Quadro wastafel bestaande uit 2 lagen natuursteen, met als pronkstuk de ingebouwde strakke, vierkante Fratini kraan passend bij de wastafel.

Het ontbreken van een onderkast bij de wastafel is opgelost door een bijzonder ondiepe hoge kast in te bouwen links naast het toilet. Een praktische oplossing die nauwelijks ruimte in beslag neemt en bijzonder goed aansluit op het totale ontwerp.

Tegenover de inbouw kast is de inloop douche geïnstalleerd. Gekozen is voor een regendouche vanuit de muur in combinatie met een glijstang douche. Het opvallend mooie glasscherm is deels gebogen en bestaat uit twee stukken

badkamer-houten-120980

De radiator is tevens een eyecatcher en is antraciet met een vlak design. Handdoeken kunnen aan de roestvrijstalen hendel opgehangen worden.

Qua tegels is er voor de vloer gekozen voor antraciet wit lange vloertegels van 30×60. De muurtegels zijn glanzend wit van dezelfde grootte. De douche is betegeld met één wand gestrookte tegels in combinatie met één wand glanzend wit .

Tussen de doucheruimte en de hoge inbouwkast heeft de klant gekozen voor een zwevend toilet inclusief soft-closure. Spotjes aan het plafond zorgen voor extra (sfeer) verlichting en kijk ook even naar de design thermostaat voor het afstellen van de gewenste temperatuur in deze badkamer in Houten..

Het strakke design afgewisseld met de mooie ronding in het douchescherm inclusief de onopvallende maar mooie inbouw kast, geven het badkamer ontwerp een eigen doordacht karakter.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s